DAH BERTAHUN-TAHUN RAYA! Selalu pakai inai mesti kecewa. Susah dah nak jumpa inai yang ori macam dulu-dulu.






Teringat betul kenangan pakai inai malam raya dengan mak masa kecil dulu..
Rindunya.






Tahu tak? Sebenarnya ada Inai Pokok siap yang boleh pakai hari raya nanti. Pasti berbaloi!

Mesti anda dah penat dengan masalah ni kan?

 Inai merah tak ori?

Celup-celup macam sirap pun ada. Macam letak pewarna tiruan. Ingatkan Inai Asli.

Inai berbau tengik?

Bau pun tak senang macam ada ‘chemical’. Apatah lagi nak bau aroma inai ori macam pakai kecik-kecik dulu.

Jari rasa pedih dan panas.

Selalu pakai inai memang tak ngam dengan kulit. Alergi. Terasa pedih. Entah bahan apa yang dibubuh.

Inai cepat pudar?

Pakai sehari esok dah pudar. Rimas jari rasa bersisik. Semua tegur inai berkecapuk. Hilang terus mood nak raya..

Dah cuba macam-macam Inai
tapi tak sama macam inai pokok ori?

Beli yang murah kecewa. Beli yang mahal pun kecewa.

Rasa give-up. Rasa semua inai di kedai same jerr..

 Inai yang menyerikan dah jadi mengerikan.

Jangan risau sebab kami ada jalan penyelesaian masalahnya.

memperkenalkan

Apa yang GEMPAK dengan INAIDAMIA ini?

Apa yang GEMPAK dengan INAIDAMIA ini?

INAIDAMIA ini ternyata mempunyai
banyak kelebihan :

Merah inai asli di jari mampu membuat mata-mata terpesona.

Selamat & sesuai untuk semua peringkat umur.

Warna inai tahan lebih lama. Penjimatan berbaloi-baloi.

Aroma daun inai menggamit memori dan nostalgia dulu-dulu.

LEBIH

0
Unit Terjual!

Dah ramai yang berpuas hati dengan
kualiti INAIDAMIA

INAIDAMIA jenama inai pertama di Malaysia berada di billboard. Ladang & Kilang kami di India.

Dijamin Halal & Selamat

Telah diuji secara klinikal, selamat digunakan dan berdaftar Notifikasi dengan KKM. Kilang pemprosesan kami di India juga mendapat pengiktirafan HALAL oleh Majlis Agama Islam India. 

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN
JIKA TAK BAU INAI DAUN!

Ya! Ini jaminan kami.
Wang anda dipulangkan tanpa banyak soal kalau sampai di tangan anda nanti Inaidamia tak bau ori inai daun!

 

Balik Kampung ni hadiahkan juga pada insan tersayang. Pakat berinai menjelang raya dan raikan keriangan Lebaran kali ni dengan penuh kesyukuran.

Jadi berapa harga INAIDAMIA ini?

Jangan risau, kami nak tawarkan kepada anda dengan harga promosi yang tak masuk akal!

TAWARAN HARGA BERBALOI!

Hari ini kami ada TAWARAN ISTIMEWA  jika anda buat belian sekarang!

Dapatkan! Free Gift 1 Pek Sampul Raya Ekslusif Inaidamia.

 
 

FREE GIFT NI TAK AKAN KEKAL LAMA TAU.

SEBAB STOK KAMI TERHAD UNTUK YANG PERMBELI TERAWAL SAHAJA.

Soalan Lazim

Soalan dan jawapan yang kerap ditanya

7 Orang (70 Jari). Jika untuk pemakaian seorang disyorkan bancuh pada kadar +-20 gram. Lebihan serbuk inai yang tidak dibancuh boleh disimpan hingga 1 tahun. 

Scan QR code di belakang packaging dan sis akan dibawa ke halaman    Panduan Cara Penyediaan. Mudah dan senang.    

Minimum 6 Jam. Test sedikit paste pada jari biarkan 1 minit dan bilas. Jika kesan ‘paste’ telah tinggalkan kesan warna kekuningan, maka ianya petanda bahawa ‘dye’ sudah ‘release’ inai sudah sedia dipakai. Lebihan paste tidak dipakai simpan dalam peti beku.

Masa yang optimum adalah 3 jam. Jika terlalu lama, kesan warna inai kelak akan lebih gelap.

Ia bertujuan untuk mengekalkan kelembapan ‘paste’ inai dan membenarkan tindak balas dye untuk menyerap sepenuhnya ke dalam lapisan kulit.

Relaks sis. Biarkan tindak balas alam semulajadi main peranannya. Inai di jari akan menjalani proses oksidasi dan selepas beberapa jam warna akan mula terang menjadi merah burgundy. Natural Magic!

Ya. Semestinya boleh. Banyak khasiat & kebaikan inai untuk rambut yang perlu anda rasakan pengalamannya. 

Air Limau 🍋

Limau bersifat asid semulajadi. Asid dari perahan Limau dapat membantu merembeskan lagi Dye Inai (Lawsone). 

Alternatif asid dari semula jadi yang lain yang juga boleh digunakan ialah, asam jawa, lemon atau cuka makan, cuka epal. 

Air Teh (Black Tea) ☕️

Ia berperanan untuk memelihara warna inai pada rambut serta menyerlahkan lagi sinar atau ‘Shine Effect’. Ia juga mempunyai khasiat dalam mengurangkan keguguran rambut serta meningkatkan kadar pertumbuhan rambut. 

All Rights Reserved | INAIDAMIA © 2022