PERHATIAN! Ramai wanita yang sering kecewa dengan inai di pasaran.

Tahu tak? Terdapat Inai yang betul-betul asli yang buat anda berbaloi-baloi memakainya.

Mesti anda dah penat dengan masalah ni kan?

 Inai merah tak ori?

Celup-celup macam sirap pun ada. Macam letak pewarna tiruan. Ingatkan Inai Asli.

Inai berbau tengik?

Bau pun tak senang macam ada ‘chemical’. Apatah lagi nak bau aroma inai ori macam pakai kecik-kecik dulu.

Jari rasa pedih dan panas.

Selalu pakai inai memang tak ngam dengan kulit. Alergi. Terasa pedih. Entah bahan apa yang dibubuh.

Inai cepat pudar?

Pakai sehari esok dah pudar. Rimas jari rasa bersisik. Semua tegur inai berkecapuk. Hilang terus mood.

Dah cuba macam-macam cara
tapi tak berkesan?

Beli yang murah kecewa. Beli yang mahal pun kecewa.

Rasa give-up. Rasa semua inai di kedai same jerr..

 Inai yang menyerikan dah jadi mengerikan.

Jangan risau sebab kami ada jalan penyelesaian masalah anda.

MEMPERKENALKAN

Apa yang GEMPAK dengan INAIDAMIA ini?

Apa yang GEMPAK dengan INAIDAMIA ini?

INAIDAMIA ini ternyata mempunyai
banyak kelebihan :

Merah inai asli di jari mampu membuat mata-mata terpesona.

Selamat & sesuai untuk semua peringkat umur.

Warna inai tahan lebih lama. Penjimatan berbaloi-baloi.

Aroma daun inai menggamit memori dan nostalgia dulu-dulu.

LEBIH

0
Unit Terjual!

Dah ramai yang berpuas hati dengan
kualiti INAIDAMIA

INAIDAMIA jenama inai pertama di Malaysia berada di billboard. Ladang & Kilang kami di India.

Dijamin Halal & Selamat

Telah diuji secara klinikal, selamat digunakan dan berdaftar Notifikasi dengan KKM. Kilang pemprosessan kami di India juga mendapat pengiktirafan HALAL oleh Majlis Agama Islam India. 

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN
JIKA TAK BAU INAI DAUN!

Ya! Ini jaminan kami.
Wang anda dipulangkan tanpa banyak soal kalau sampai di tangan anda nanti Inaidamia tak bau ori inai daun!

 

Lockdown ni masa yang terbaik luangkan masa dengan insan tersayang. Berinai dan raikan keriangan walaupun berada di rumah. Cubalah!

Jadi berapa harga INAIDAMIA ini?

Jangan risau, kami nak tawarkan kepada anda dengan harga promosi yang tak masuk akal!

TAWARAN HARGA BERBALOI!

Harga asal untuk INAI SERBUK PREMIUM ini RM25.00. Tapi hari ini kami ada TAWARAN ISTIMEWA  jika anda beli Sekarang!

Dapatkan Sekarang! Kami nak bagi FREE GIFT Terhad Untuk Hari Ini 27,November, 2021 Sehingga Jam 12 Malam Sahaja

 

Soalan Lazim

Soalan dan jawapan yang kerap ditanya

7 Orang (70 Jari). Jika untuk pemakaian seorang disyorkan bancuh pada kadar +-20 gram. Lebihan serbuk inai yang tidak dibancuh boleh disimpan hingga 1 tahun. 

Scan QR code di belakang packaging dan sis akan dibawa ke halaman    Panduan Cara Penyediaan. Mudah dan senang.    

Minimum 6 Jam. Test sedikit paste pada jari biarkan 1 minit dan bilas. Jika kesan ‘paste’ telah tinggalkan kesan warna kekuningan, maka ianya petanda bahawa ‘dye’ sudah ‘release’ inai sudah sedia dipakai. Lebihan paste tidak dipakai simpan dalam peti beku.

Masa yang optimum adalah 3 jam. Jika terlalu lama, kesan warna inai kelak akan lebih gelap.

Ia bertujuan untuk mengekalkan kelembapan ‘paste’ inai dan membenarkan tindak balas dye untuk menyerap sepenuhnya ke dalam lapisan kulit.

Relaks sis. Biarkan tindak balas alam semulajadi main peranannya. Inai di jari akan menjalani proses oksidasi dan selepas beberapa jam warna akan mula terang menjadi merah burgundy. Natural Magic!

Ya. Semestinya boleh. Banyak khasiat & kebaikan inai untuk rambut yang perlu anda rasakan pengalamannya. 

Air Limau 🍋

Limau bersifat asid semulajadi. Asid dari perahan Limau dapat membantu merembeskan lagi Dye Inai (Lawsone). 

Alternatif asid dari semula jadi yang lain yang juga boleh digunakan ialah, asam jawa, lemon atau cuka makan, cuka epal. 

Air Teh (Black Tea) ☕️

Ia berperanan untuk memelihara warna inai pada rambut serta menyerlahkan lagi sinar atau ‘Shine Effect’. Ia juga mempunyai khasiat dalam mengurangkan keguguran rambut serta meningkatkan kadar pertumbuhan rambut. 

All Rights Reserved | INAIDAMIA © 2021 | Designed by DevPro Enterprise